maanantai 10. helmikuuta 2014

Työeläkeyhtiöt kehuvat itseään koko rahan edestä

1. Dis-mis-gisinformaation levittäminen se vaan jatkuu. Nyt   Eläketurvakeskus on oikein "tutkinut", jotta eläkejärjestelmämme on tasa-arvoinen ja niin hyvä. Eläketurvakeskushan on työeläkeyhtiöiden oma käsikassara, jossa on mukana muodon vuoksi lääkärijärjestöjen ja työeläkeyhtiöiden liekanarussa juokseva STM, Suomen turhin ministeriö. Miksiköhän puolueettomia tutkijoita, kuten  rahoituksen professori Vesa Puttosta ja  vakuutusmatemaatikko Olli Pusaa ei laiteta selvittämään tämän "maailman parhaan pyramidinhuijauksen" tilaa? Niinpä.

2. Hallitus pyörii kuin väkkärä, koska mäyräkoirahallitus ei kykene tekemään päätöksiä.  Mutta uusliberalistiset banaliudet "kestävyyvajeesta" ja muusta vaan jatkuvat. Jotenkin ikävästi tulee mieleen natsien retoriikka. Kun tarpeeksi usein toistaa mitä tahansa, niin siitä tulee "totta" eikä mitään näyttöä tarvita.

3. Tilanne alkaa kyllä oikeasti olla vakava, mutta auringonlaskun elinkeinoelämän tekohengityksellä ei saavuteta kuin virtuaalielämää. Pitäisi nyt antaa reippaasti ropista, uudistaa sosiaaliturvajärjestelmä perustulon suuntaan ja   ajaa kestämätön työeläkejärjestelmän alas sekä suunnata yritystuet ja tutkimusraha ihan uusille aloille ja pk-sektorille. Mutta se on liian vaikeaa, kun vaalirahat on saatu ja odotettavissa, joten  status quohon ei saa koskea. Rakenteita ei saa muuttaa, vaikka  pääpiru Käteinen puhuukin  propagadandistisesti rakenneuudistuksista. Ja kun aikansa toistelee "juutalaisten" olevan kaiken takana, onkin sitten helppo polttaa "juutalaisten" kaupat, kirjat ja  tilat ja laittaa ne pakkotöihin nälkäpalkalla. Niin  Euroopassa me olemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti