sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Terror, horror ja uskonto  1. Kun terroristit iskivät Allahin nimissä pilalehti Charlien Hebdoon Pariissa, oli ”selvää” että islamin vuoksi tapetaan. Kun suomalainen mies tappaa ”mustasukkaisuudessaan” entisen vaimonsa tai tyttöystävänsä, on ”selvää”, että nainen on provosoinut tai ollut suorastaan lutka. Nämä ”selvät asiat” ovat selviä vain niille, jotka kulkevat silmälappujen kanssa ”oikealla tiellä”.

  2. Olisi epä-älyllistä väittää, ettei islamilla olisi mitään tekemistä Pariisin terrori-iskujen kanssa, mutta vielä älyvapaampaa on väittää, että terrori-iskut johtuvat islamista. Uskonnot ja suuret ideologiat ovat olleet aina tapa saada ihmiset alistumaan karismaattisen johtajan tahtoon ja käyttäytymään ilman aivoja. Hitler ja Stalin onnistuivat siinä ideologisen propagandan kautta, mutta uskonnot ovat tehneet sitä tuhansia vuosia. Rakkaan, ihanan ja puhtoisen kristinuskon nimissä on tapettu toisinajattelijoita/uskovia, afrikkalaisia ja Latinalaisen Amerikan ”barbaareja” ja pakanoita, ”noitia”, toisuskoisia, naisia ja lapsia. Kristinuskon varjolla on alistettu naisia, lapsia, vähemmistöjä ja orjuutettu afrikkalaisia. Kristillinen uskonnon nimissä on piiloteltu rikoksista, huijattuja rahoja, pakotettu naimisiin jne. Kristinuskon nimissä on tapettu, kidutettu, alistettu ja orjuutettu kaksi tuhatta vuotta tehokkaasti, nyt näyttää olevan muotia 600 vuotta nuoremman uskonnon nimissä tapahtuva terrorismi. Väännän rautalangasta: teot tapahtuvat uskonnon NIMISSÄ, VARJOLLA.... Tehokkaana tekosyynä islamin jokin militantti tulkinta. Jos jihadistiterroristeja pidetään islamin edustajina, se on hieman sama asia kuin sanottaisiin, että vanhoillislestadiolaiset edustaisivat Suomen kaikkia kristittyjä.

  3. Suomen johtava harhaanjohtaja Persu-Guru ”jokainen mamu on mahdollinen terroristi” Hullu-Aho on jo ehtinyt toteamaan, että kyllä taas islamia ja islamisteja paapotaan ja hyysätään, että kyllä nyt pitäisi ryhtyä kritisoimaan maahanmuuttoa (= panna rasismia rattaisiin). Vaikka meppimme on yliopiston läpikäynyt, niin ei hänelle ole kyllä jäänyt mitään mieleen kulttuuri- ja poliittisen historian luennoilta tai uskontotieteen alalta – jos hän nyt on ylipäätään oppinut mitään yliopistolla. H-A ei edusta sisäistä sankaria, vaan sisäistä traumatisoitunutta peräkammarinpoikaa, joka on keksinyt, että kaikki ongelmat johtuvat neekereistä ja islamista. Juuri ns. maahanmuuttokriittisten (= rasistien ja islamofobikoiden) älyvapaus tekee oikeasti kriittisestä maahanmuuttokeskustelusta mahdotonta. Valtakunnankontrolleri keskusteli aikoinaan eräällä palstalla maahanmuuttopolitiikasta, ja ne jotka siellä eniten hommafoorumityyppistä selostusta harrastivat, tiesivät kaikista vähiten tosiasioita itse asiasta. Kun huomautin asiasta ihan lähteiden kera, alkoi minun solvaamiseni hyysäriksi, neekerinnussijaksi jne. Älynsä jo talvisodassa palelluttaneen älämöläjengin argumentit loppuvat lyhyeen ja sen jälkeen alkaa toisinajattelijoiden ja totuudenpuhujien solvaaminen, herjaaminen ja uhkaileminen.

    Maahanmuuttopolitiikassa ja erityisesti kotouttamispolitiikassa olisi paljonkin korjattavaa. Niin kauan kuin UM:n ja Maahanmuuttoviraston asiantuntemus on sillä tasolla, että maahan päästetään huijareita, mutta lähetetään oikeasti hengenvaarassa olevia takaisin kotimaihinsa, ei voi mitään järkevää maahanmuuttopolitiikkaa olla. Niin kauan kuin työministeriö/TE -keskus vastaa maahanmuuttajien kotoutumisesta, on odotettavissa vain pilipalikursseja, joissa käydään jos huvittaa, minkä lisäksi TE-keskus antaa mamulle aivan väärän käsityksen heidän osaamisestaan sekä suomalaisesta yhteiskunnasta ja työmarkkinoista. Fiksuimmat ja koulutetuimmat ymmärtävät asian kyllä aika nopeasta ja opiskelevat vaikka omaehtoisesti suomen kieltä. Niin kauan kuin suomalaisten työnantajien asenne yli 45-vuotiaita ja vieraskielisen nimen omaavia kohtaan on sellainen, että näiden ei-toivottujen hakemukset laitetaan lukematta roskikseen, ei ole tasa-arvoisia mahdollisuuksia työllistyä. Tunnen useita suomensomaleita, jotka ovat suorittaneet ekonomin tutkinnon suomeksi Suomessa, mutta jotka eivät saaneet Suomesta työpaikkaa. Sen sijaan he kelpasivat englantilaisille töihin, eivätkä valmistele siellä Brittein saarilla mitään pommeja tai terrori-iskuja, vaan luovat työuraansa.

  4. Hullu-Ahon ja muiden tosioikeiden autoilevien lihansyöjäheterokristittyjen maailmassa kaikki toiseus, toiset ovat kauhistus. He kaipaavat takaisin 1950-luvulle, jolloin tyhmätkin äijät kelpasivat sekä naisille että lapiohommin töihin. Koti, kirkko ja isänmaan olivat kunniassaan, ulkomaalaisia ei ollut ja akat tiesivät oikean paikkansa hellan ja nyrkin välissä. Kun tämä sovinisti-rasistis-puolifasistinen maailma on kadonnut, niin on yksinkertaisinta tyhmän äijän päätellä, että kaikki johtuu neekereistä, islamista, mamuista, feministeistä, kukkahattutädeistä, hyysäreistä, homoista, liberaaleista ja kaikista niistä muista, jotka ovat eri mieltä tosioikeiden autoilevien lihansyöjäheterokristittyjen kanssa. Äärimmäisen sumea logiikka on aukoton. Ihan samoin kuin uskonnon varjolla tapahtuvassa terrorismissa.

  5. Persujen johtajat eivät ole koskaan todenneet, että Irlannin IRA tai baskien ETA edustaa kristillis-katolista terrorismia (joka vielä tappaa toisia kristittyjä), tai että serbien harjoittamat Bosnia muslimien lahtaukset olisivat olleet ortodoksikristittyjen terrorismia. Intian militanttien hindunationalistien harjoittamaa terroria sekä kristittyjä että muslimeja kohtaan ei ole kutsuttu hinduterrorismiksi. Putinin omiin kansalaisiin kohdistamaa painostusta ja pahempaa ei kutsuta ortodoksikristityksi valtioterrorismiksi, vaikka  Venäjän kansanjohtaja on harras ortodoksi. Israelin hallituksen harjoittamaan palestiinalaisten ja heidän kotiensa tuhoamista ei kutsutaan juutalaiseksi valtioterrorismiksi. Hartaan evankelisen kristillisen uskovaisen George Bush tyhmemmän johtamia pommituksia, kidutuksia ja tappamisia Irakissa, Afganistanissa ja Guantanamossa ei kutsuta evankelis-kristilliseksi (valtio)terrorismiksi. Katolisen kirkon ja Yhdysvaltojen evankelisten Afrikassa aiheuttamia HIV-kuolemia uskonnollisen kondomikiellon vuoksi ei kutsuta kristityksi uskonnolliseksi terrorismiksi. Tästä huolimatta tosioikeat persut ja muut ”mamukriitikot” ovat sitä mieltä, että islamin nimissä tappavia käsitelellään silkkihansikkain, kun ei korosteta, jotta nimenomaan islamista on kyse....Kun on lusikalla annettu, ei voi kauheasti kauhalla vaatia. Viimeksi nämä samat "islamterroria" kauhistelevat itse terrorisoivat suomalaisten ihmisoikeuksia vastustamalla yhdenvertaista avioliittolakia kristinuskon nimissä.

  6. Uskonto todellakin näyttää olevan oopiumia kansalle. Kun jumala otetaan kyytipojaksi, niin varsinkin heikossa psyykkisessä ja fyysisessä tilassa olevien sekä tyhmempien on vaikeaa vastustaa karismaattisia ja fanaattisia johtajia, joten tulkinnat uskonnoista ovat mitä tahansa vallankäyttöä. Suomessa on todellakin korkea aika ryhtyä keskustelemaan – jumalanpilkkapykälien poistamisen lisäksi – uskonnon ja valtion erosta. Koulujen uskonnonopetus tulee lopettaa, näin loppuisi myös persujen iloksi islaminkin opetus veronmaksajien rahoilla. Kun kaikki lapset ideologisesta ja uskonnollisesta taustasta riippumatta opiskelisivat filosofiaa, elämänkatsomusoppia ja uskontotietoa, niin näkemykset laajentuisivat. Nykyinen järjestelmä – paitsi suosii uskontoja kaikkien muiden elämänkatsomusten kustannuksella – aiheuttaa tietämättömyyttä ja suvaitsemattomuutta. Kaikki tämä tapahtuu verovaroin. Uskonnollisten koulujen valtionavut tulee lopettaa. Ei ole Suomen lastensuojelulain ja lasten oikeuksien mukaista se, että vanhemmat voivat aivopestä ja aiheuttaa uskonnollisella painostuksella ja kapeakatseisuudellaan lapsilleen psyykkisiä ja fyysisiä vammoja. Keskustelu myös poikien (siis alaikäisten) ympärileikkauksesta pitäisi aloittaa, vaikka Suomenkin juutalaiset ovat sitä harjoittaneet vuosisatoja. Fanaattista antisemiittistä kasvatusta saanut poika toistaa, että me muslimit vihataan juutalaisia. Lestadiolaiset pakottavat naiset synnyttämään liudan lapsia äidin terveyden ja lastenkin psyykkisen terveyden kustannuksella. Jehovan todistajien lapset otetaan sairaaloissa väliaikaisesti huostaan, jotta heille voidaan tehdä verensiirto. Ehkä olisi korkea aika myös miettiä, koska fanaattinen uskonnollisuus on lasten pysyvän huostaanoton peruste ja rikoslain alaisen vamman- ja kuolemantuottamuksen peruste. Uskonnollisten argumenttien käyttäminen rikosoikeudellisesti tuomittavien tekojen yhteydessä tulee olla nimenomaan tuomiota lisäävää eikä  missään tapauksessa sitä lieventävä peruste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti