sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Astu miinalaivaan, Nalle

1. Nalle Wahlroosin perillisten verotusongelmat ovat nousseet pinnalle, kun Nalle "muidenkin verorahat ovat minun" Wahlroos siirsi kirjansa Salosta Ruåttinmaalle. Aikoinaan hänen isänsä  kauppa- ja teollisuusministeriön don Buntta kunnostautui seurueensa kravattien leikkaamispelillä valtionyhtiöiden johdon ja muiden ryyppykavereiden kanssa. Poika ei  leikkele kravatteja, vaan leikkelee kansalaisten veroja firmojensa ja omaan kassaansa. Wahlroosin epävirallisessa elämänkerrassa kerrotaan miten Nalle myi yli 50% ylihintaan eli tuplahintaan Mandatum -pankin valtiolle, 2,5 miljardin markan hintaan. Mooses Lipponen ja  Sauli "jep, jep" Niinistö esittivät Nallea Sammon johtoon. Rouvahississä kunnostautunut vasemmistoliiton demarimyyrä Suvi-Pulla Siimes on pyrkinyt pesemään käsiään koko jupakasta. "Sydän on ehkä vasemmalla" Siimes palkittiin myöhemmin toimistaan ensin Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtajan pallilla ja sitten korporatiivisten eläkepoikien suojatöillä TELA:ssa. Nalle on kourinut, kähminyt, pyytänyt, saanut ja vaatinut meidän verorahojamme ja omaisuuttamme pilkkahintaan – eikä nyt puhuta mistään maataloustuista. Koko hänen "yksityisen sektorin" toimintansa on pohjautunut valtion eli meidän kuppaamiseen. Hän on tehnyt  tuottavaa työtä viimeksi kouluttaessaan tulevia ekonomeja. Kaikki muu on ollut valtiolle eli veronmaksajille haitallista finanssikorppikotkan kuppausta.  Wahlroos on Suomen Madoff, hyvin verkostoitunut kuninkaallisten, raharikkaiden ja valtaapitävien  kanssa.

2. Valtakunnankontrolleri kysyi jo kirjassaan Nallelta, että voisiko hän nyt paljastaa, oliko se juuri hän, joka suunnitteli aikoinaan kahden SYPin taktiikan, jolloin ei edes Iiro "suoraviivainen"  Viinanen tiennyt mihin syppiin veronmaksajien rahoja kaadettiin ns.  pankkitukena. Kiinnostaisi tietää, onko maassa parempia talousaivoja kuin Nallen nystyrät. Mahdolliset rikokset ovat jo vanhentuneet, joten rehellisyyttä arvostava wanker-banker W. voisi jo kertoa totuuden. Vai sitä totuuttako hän lähti karkuun aavan meren tuolle puolen?

3. Suomessa W:n asema on vankkumaton, sen sinetöivät persnuolentaa harjoittavat, itseään toimittajiksi kutsuvat mediapers-oonat, kuten Tuomas "EVA:n huora" Enbuske, joka pani parastaan eli lipoi kieli ruskeana Nallea televisiossa.  Ruskea on tämän kevään trendiväri, niin finanssi-, media- kuin poliittisella alalla. Nallea arvostavat toki monen muutkin, kuten tämän bloggari, jonka mielestä Nalle on hieno, fiksu ja vitsikäs mies. http://actuspurunen.blogspot.fi/2011/11/me-kaikki-kadehdimme-ja-ihailemme-sinua.html .

4. Nalle taisi vain valita nyt väärän ilmansuunnan, sillä matka Pohjanlahden yli voi olla miinoitettu. Kansankodissa kun demarit voivat päästä valtaan ja alkaa verottaa omaisuutta ja perintöjä sekä ryhtyä tosissaan kaivamaan veroparatiiseja. Toisin kuin Suomessa, svenskit sossut tekevät vasemmistolaista politiikkaa.  Svealandista myös palautetaan kaikki etsintäkuulutetut ja kaivatut kotimaihinsa.  Joten Valtakunnankontrolleri antaa nyt pankkiiri W.lle ihan ilmaisen neuvon: astu miinalaivaan ja matkaa Venäjälle. Siellä saat elää juuri niin vapaata KGB-oligarkin elämää Putinin suojissa, kuin mitä haluat ja kaipaat. Ei  elämää haittaavia veroja, sääntöjä eikä lakea. Mikään ei toimi, mutta kaikki järjestyy, kunhan muistaa olla lojaali keisari Putänille ( fr. putain).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti