torstai 29. toukokuuta 2014

Eurostoliiton kuplavaltio

1. Suomen ääniharavat  olivat EU–naiivi Aleksanteri I (sekoomus), EU-natsi Halla-meni-ja-tuli sekä EU-taloustorakka  Rehn. Tulos kertonee omaa kieltään, siitä miten  surkeasti kansalaiset olivat perillä siitä, mitä EU:ssa on tekeillä. Vaalivalvojaisissa vakuuteltiin, jotta sekä media että poliitikot  ovat tehneet parhaansa EU-asioiden esittelemiseksi kansalaisille, mutta popula vaan ei jostain syystä innostunut. Täytyy kyllä ihmetellä, missä kuplassa suomalaiset toimittajat ja poliitikot oikein elävät, jos tärkein EU-asia on NATO-keskustelu ja se, kenestä tulee Suomen komissaari. Valtakunnankontrollerin tuttavapiirin keskiluokkaiset ( perinteiset isojen puolueiden, erityisesti sekoomuksen tukijat) ovat olleet todella hämmentyneitä siitä, ettei ole mitään tietoa siitä, mitä siellä EU:ssa edes touhutaan, muuta kuin mietitään kurkkujen käyryyttä. Kokoomuksen neljäs meppipaikka katosi sen siliän tien, kun eivät edes sekoomuksen perinteiset kannattajat jaksa enää lähteä uurnille, vaikka maa alkaa olla  "kansallisen" kokoomuksen turbomerkonomimafian hallussa. Edes persut eivät onnistuneet nostamaan esille EU:n rahaskandaalia, joka on  Keski-Euroopassa ollut suuri puheenaihe:  EU-pressa Herman Van Rompuyin yli 300 miljoonan  palatsihanke viinikellareineen.

2. Isoimmilla mediataloilla on kyllä Brysselin kirjeenvaihtajat, mutta he uutisoivat vain silloin kuin suomalainen ministeri on menossa johonkin kokoukseen, jossa tehdään   jotain sekavia päätöksiä pitkin yötä. Jos haluaa tietää, mitä on tekeillä unionissa on syytä hankkia tiedot ihan muista lähteistä kuin suomalaisesta mediasta ja muilla kielillä. EU:n rakenteet, talouspolitiikka, EMU-ongelmat ja Yhdysvaltojen kanssa tekeillä ns. vapaakauppasopimus ovat jääneet kaikenlaisen EU-huuman alle.  Kun jo elinkeinoelämän  EK:ssa ( ent. EMU-intoilijoiden TT) jo moititaan euroa ja EMU-sopimusta, niin olisi ollut enemmän kuin aiheellista ennen europarlamenttivaaleja keskustella talouspolitiikasta ja rahaliiton tulevaisuudesta. Ja mihin koko EU:ta tarvitaan, jos sen tavoitteena on nuolla jenkkien takapuolta sekä talouspolitiikassa että vakoilupolitiikassa? Missäs se eurooppalainen ulottuvuus oikein luuraa?

3. Aleksanteri "natottaja" Stuppi on nostettu ns. EU-asiantuntijaksi vai siksi, että  osaa jauhaa usealla kielellä jaskaa eli ns. small talkia, pyöräilee ja hymyilee. Hän ei halua demokratisoida EU:ta ja pitää Wikileaksiä vastenmielisenä ilmiönä. Äänikeisarimme on euroatlantisen eliitin lauluja laulava marionetti, jonka tavoitteena on löytää itselleen mahdollisimman rahakas posti, ja jonka käsitys "Suomen edusta" on samankaltainen kuin pedofiilin käsitys lapsen edusta. Tottahan suomalaiset haluavat joutua euroeliitin, monikansallisten yhtiöiden ja NSA:n nussittaviksi. Aleksanterilla ei ole oikeaa käsitystä edes   rakastamansa NATO:n  sopimuksen 5. artiklasta, jossa sitä sotilasliiton kumppaneiden apua olisi luvassa. Artikla ei nimittäin takaa mitään tukea tai apua automaattisesti, vaan vain niiden harkitsemista. Asiantuntijoiden mukaan apu voisi olla vaikka villasukkia.

4. Valtakunnankontrolleri ennustaa Eurostoliitolle kepeitä multia lähivuosien aikana Neuvostoliiton tyyliin. Se tulee tapahtumaan "yllättäen" ja nopeasti, vaikka kaikki hajoamisen merkit ovat jo nähtävissä. EMU-alueen surkea taloudellinen tilanne ja Etelä-Euroopan maiden kurjistaminen  Goldman Sachs -uusliberalismilla ovat jo luoneet sellaisia sosiaalisia ja  poliittisia paineita, joita ideologinen ja yksisilmäinen euroeliitti ei halua eikä pysty hallitsemaan. Brysselin muurit tulevat romahtamaan kuin "ikuinen" Berliinin muuri konsanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti